Up.wat?

Ben jij een creatieve duizendpoot en wil je jouw gemeente graag wat mooier maken? Dat kan! De jeugddiensten, CC’s en GC’s van de regio Pajottenland en Zennevallei presenteren: Up.lab Claim.Your.Space. Dit project geeft jou de kans om in eigen gemeente een kunstwerk op te zetten. Wij voorzien een werkplek, het materiaal en professionele begeleiding, jij het idee en de uitwerking er van.

 

UP.lab

CLAIM.YOUR.SPACE

De regiowerkgroep van Pajottenland en Zennevallei broedt op een nieuw project dat de plaatselijke jeugd de kans kan geven om hun creatieve lusten te botvieren in eigen gemeente. Verschillende jeugddiensten, culturele centra en gemeenschapscentra slaan hiervoor de handen in elkaar. Het opzet van het project zijn plekken of ‘vacatures’ in verschillende gemeenten die kunnen ingevuld worden door de creatieve expressie van jongeren. Jongeren mogen met de plek aan de slag en er een kunstwerk opzetten. Dit kunstwerk kan alle mogelijke vormen en dimensies aannemen, zo lang het maar een verhaal vertelt en een meerwaarde creëert voor de plek in kwestie. Wij voorzien het materiaal, een productieve werkplek, professionele begeleiding; de jongere zorgt voor het idee en de creatieve uitwerking er van.

Er zijn geen specifieke voorwaarden ter deelname, in het bezit zijn van een jeugdige geest is al meer dan genoeg! Voel je de creatieve kriebels ontspruiten? Aarzel dan niet en kom al een kijkje nemen op zondag 23 september! Adres: Appelmans Brouwerij, Sint-Martinusstraat, Sint-Martens-Bodegem.

Iedereen die wil deelnemen kan zich aanmelden via info@uplab.be.